Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Welkom op de Vlog-pagina van Media Presentaties

Een vlog ( video weblog ) is tegenwoordig erg populair. Er wordt steeds minder gelezen en mensen willen graag uitleg zien. YouTube is niet voor niets de tweede grootste zoekmachine. Media Presentaties maakt diverse vlogs en bedrijfsfilms, op deze pagina zie je enkele voorbeelden van onze videoproducties .

Bedrijfsfilm | Videoproducties en Vlogs laten maken? Media Presentaties helpt

Voor Orange Motors uit Rotterdam maken wij al jaren het autoprogramma Orange Motors 'On the Road'. Het autoprogramma waar presentator Jan-Willem van den Akker diverse nieuwe Opels test.

Deze rij impressies zijn erg populair op YouTube. Een instructie vlog over het levenstestament voor het notariskantoor Huijbregts Notarissen & Adviseurs.

                                   

 

Vlog 'Winterbanden' en bedrijfsfilm VSA Van Spijk

 Hieronder zie je een vlog gemaakt door Media Presentaties over winterbanden uit het programma On the Road. Een voorbeeld van een bedrijfsfilm die we maakte voor VSA uit Oirschot

Winterbanden vlog video Media Presentaties                                    Bedrijfsvideo Media Presentaties  

 

 

Reportage Zorg en Welzijn bouw en instructie video van een 'Golf' Segway

Een woning compleet gemaakt in een fabriek en vervolgens geplaatst als mantelzorgwoning een reportage van Media Presentaties. Met een Segway golfen? Media Presentaties maakte een instructie video.

documentaire door Media Presentaties                                      

 

TV uitzendingen zoals Cultuurbosch & Benefietconcert