Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Workshop: Spreken in het openbaar

 

 

 

 

 

 

 

 

Word een geweldige spreker in het openbaar met de workshop van Media Presentaties

Ben je op zoek naar manieren om jezelf te ontwikkelen als een geweldige spreker in het openbaar? Dan is de workshop "Spreken in het openbaar" van Media Presentaties perfect voor jou.

Onze ervaren trainers geven je praktische tips en technieken om zelfverzekerd en efficiënt te spreken in het openbaar. Je leert hoe je jouw boodschap op een overtuigende manier overbrengt, hoe je omgaat met zenuwen en hoe je jezelf positief profileert.

Na deze interactieve workshop ben je in staat om jezelf op een professionele manier te presenteren in het openbaar en te onderscheiden van de rest. Schrijf je nu in voor onze volgende workshop en start met het versterken van je spreekvaardigheden.

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Theorie over spreken in het openbaar: Deelnemers krijgen een inleiding over de theorie en technieken van spreken in het openbaar, zoals hoe je een boodschap op een overtuigende manier overbrengt, hoe je jezelf positief profileert en hoe je omgaat met zenuwen.

  2. Oefeningen voor zelfverzekerdheid: Deelnemers doen oefeningen en rollenspellen om hun zelfverzekerdheid te versterken en om te oefenen met het geven van presentaties en speeches.

  3. Feedback en coaching: Deelnemers krijgen feedback en coaching op hun presentatievaardigheden, en krijgen tips voor verbetering.

  4. Praktische toepassingen: Deelnemers leren hoe ze de geleerde theorie en technieken kunnen toepassen in verschillende situaties, zoals presentaties, speeches, interviews, etc.

  5. Persoonlijke ontwikkeling: Deelnemers leren hoe ze kunnen blijven werken aan hun presentatievaardigheden na de workshop, en hoe ze kunnen blijven groeien als sprekers.

  6. Groepsdiscussies: Deelnemers krijgen de kans om ervaringen en inzichten uit te wisselen met andere deelnemers, en leren van elkaars perspectieven.

Kosten

De kosten bedragen € 495 excl. BTW 

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl