Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Kids Support Benefietconcert

 

Kids Support Benefietconcert Jan-Willem van den Akker

Kids Support Benefietconcert 2018

"Top muziek" tijdens Kids Support Benefietconcert 2018

 

Op zondag 25 maart vond het Kids Support Benefietconcert plaats in Muzerije ’s-Hertogenbosch.

De baten ging naar Stichting Leergeld , en dus naar Bossche kinderen in armoede. Wethouder Huib van Olden opende het muziekfestijn.

Laura van den Elzen, Mark Hoffmann, Ben Spierings, Nicole de Koning, Linda Pelders, Bieke Wijnhoven, Dana van Bergen, Amber van den Elzen, Frederique van den Akker en Mark Elbers wisselden elkaar af op het podium en werden begeleid door een gelegenheidsband. Deze band bestond uit: De gelegenheidsband bestaat uit Paul van de Ven (bas), Mark Boon (gitaar), Erik Hanegraaf (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en initiatiefnemer en organisator Jan-Willem van den Akker ( vocals & harmonica). “Wat zijn wij enorm dankbaar dat dit fantastische concert voor ons werd georganiseerd. In één woord echt geweldig” aldus voorzitter van Stichting Leergeld Hans van Veen.

Kids Support Benefietconcert 2018 

Ook de bezoekers waren vol lof: “Wat een geweldige band en alle artiesten legden een enorm hoog niveau op het podium. Ik heb genoten van het begin tot het einde, gewoon top muziek” meldde Rikus Huiskes één van de aanwezigen. Initiatiefnemer en organisator Jan-Willem van den Akker : Ik wil graag alle artiesten, bandleden en sponsoren hartelijk danken voor het mogelijk maken van het Kids Support Benefietconcert ! Wat ben ik enorm trots dat we dit hebben kunnen doen voor Stichting Leergeld ! Het benefietconcert werd op 9 april 2018 uitgezonden op TV73.

DEEL 1

           

DEEL 2

                                                                                                                                                                                       

 

 

 

Kids Support Benefietconcert 2018

Op 25 maart Muzerije

Initiatiefnemer Jan-Willem van den Akker organiseerde jarenlang een benefietconcert genaamd Missie X-Mas voor de stichting VEADS in Muzerije. De stichting die opkomt voor de stille armoede in 's-Hertogenbosch. Alle artiesten en bandleden traden belangeloos op om zo het verschil te kunnen maken voor een aantal gezinnen.

Op het Kids Support Benefietconcert hebben het merendeel van diezelfde artiesten en bandleden op 25 maart toegezegd te zullen optreden. De deuren gaan om 13:30 uur open, waarna tussen 14:00 en 17:00 uur diverse topartiesten een muzikale invulling zullen geven aan deze bijzondere middag. De opbrengsten zullen naar Stichting Leergeld 's-Hertogenbosch gaan. De gelegenheidsband bestaat uit Paul van de Ven (bas), Mark Boon (gitaar), Erik Hanegraaf (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en organisator Jan-Willem van den Akker ( vocals & harmonica ). Het concert zal worden opgenomen door het Media Leer Park en zal op TV73 worden uitgezonden.

Stichting Leergeld

Stichting Leergeld ‘s-Hertogenbosch wil dat ook arme kinderen kunnen deelnemen aan bezigheden binnen of buiten school. Het gaat hierbij om activiteiten in cultuur, onderwijs, sport of welzijn. Arme gezinnen kunnen hobby of vereniging voor hun kind vaak niet betalen.


Zo ontstaat een risico op sociale uitsluiting. Stichting Leergeld ‘s-Hertogenbosch is actief voor jeugd in gemeente Den Bosch. Kinderen van 4 tot 18 jaar kunnen in aanmerking komen voor hulp. Die kinderen kunnen bovendien hun talenten niet ontwikkelen.
Help ons om dat te voorkomen! Kom naar het gratis benefietconcert in Muzerije en draag zo een steentje bij.

Let op: vol is vol. Meld je aan voor de gastenlijst! Je krijgt een persoonlijke ontvangst van Leergeld en gegarandeerd toegang wanneer je uiterlijk 14:00 uur aanwezig bent. Bij voldoende plaats heb je ook zonder aanmelding vooraf toegang.

Wil je meer informatie over de stichting ga dan naar de website Stichting Leergeld 's-Hertogenbosch

 

 

sponsoren kids support benefietconcert

Laura van den Elzen

Laura van den Elzen wordt gezien als een van de grote talenten in de Europese Countryscene. De nu 19 jarige Laura heeft al veel ervaring in de Country Music.

Laura componeert eigens songs en brengt ook covers van bijvoorbeeld Dolly Parton, Linda Ronstadt, Lynn Anderson, Waylon Jennings, Carry Underwood, Miranda Lambert, Miley Cyrus (Country), Ilse De Lange – Common Linnets, etc.

De toekomst van deze juweel in de muziek ziet er veelbelovend uit. Zo haalde zij in het TV programma 'Deutschland Sucht Den Superstar 2016' de tweede plaats. Inmiddels is Laura een veel gevraagde zangeres in binnen en buitenland en treedt ze op voor duizenden fans

Laura stond ook op alle edities van het Benefietconcert Missie X-Mas op het podium.


  Ben Spierings

  Voor Ben Spierings is de voorbije 25 jaar de meest indrukwekkende levensperiode: de soundmixshow met 'n finaleplek met "if you know what I mean", gevolgd door optredens in het hele land; de Cd "Tenderness" uit 2002 baande de weg voor indrukwekkende optredens op o.a. 'Summernightfever', Benefietconcert Missie X-Mas en 'Volendam van het Zuiden'!

  De kers op de taart is de rond hem geformeerde en enorm succesvolle 'Beautiful Noise Band', waarmee 'n gekoesterde droom van Ben realiteit werd! Het meest indrukwekkende is wel z'n stem... zelfs de meest doorwinterde critici zijn overtuigd: sluit je ogen en je hoort 'de echte' Neil Diamond.

  Buiten het repertoire van Neil Diamond zingt Ben ook song van o.a. Johnny Cash 


   Mark Hoffmann

   Mark Hoffmann ( Hamburg ) is een Duitse singer/songwriter, 20 jaar en verwierf faam met zijn finaleplaats in "Deutschland sucht den Superstar" 2016. Deutschland sucht den Superstar is een televisieprogramma op de grootste commerciële Duitse televisiezender, RTL. De finale vond plaats tijdens een liveshow in de ISS Dome in Düsseldorf de grootste DSDS finale aller tijden met wel 15.000 toeschouwers aanwezig. 

   Momenteel treedt hij samen met Laura van den Elzen door heel Europa op. Bracht dit jaar zijn nieuwste single samen met Laura  „How Could I“ uit.


    Nicole de Koning

    Nicole de Koning is een veelzijdige zangeres. Van gevoelige ballads tot echte rocksongs, Nicole weet altijd de gevoelige snaar te raken. De in Den Bosch geboren zangeres heeft een echte liefde voor haar stad en lokale initiatieve.
    Voor de vierde keer draagt zij dan ook graag weer haar 'stem' bij voor Stichting Leergeld.


     Linda Pelders

     Vanaf haar 18e zong Linda in diverse bands. In de loop der jaren heeft Linda aan diverse grote muziekprojecten deel genomen. Zo stond zij bij Jazz in Duketown, Top 2000 Live en Benefietconcert Missie X-Mas op het podium.  

     Of ze nu bij de 11-koppige soul- en funkband Checkpoint Charlie zingt of solo, Linda krijgt het publiek binnen een mum van tijd op haar hand. 

     LiN is zeer betrokken bij het Kids Support Benefietconcert als mede-organisator en zal met haar fanatische stem het publiek weer verbazen. Een zangeres met guts !


      Bieke Wijnhoven

      Bieke zingt in diverse bandjes zoals o.a. Soulkitchen en BieJansee. BieJansee is een sprankelend duo, geschikt om van elke gelegenheid een waar feest te maken!

      Het standaard repertoire is al een goeie mix van 'gouwe ouwe" en hits van nu. Van soul en disco tot stevige rocknummers en ook de Nederlandstalige nummers klinken luid, indien gewenst! De in Haarlem wonende maar in Den Bosch geboren zangeres trad ook op bij voorgaande benefietconcerten.


       Dana van Bergen

       Zangeres Dana van Bergen (18) uit Heesch begon al met zingen toen ze 9 jaar was. Inmiddels is uitgegroeid tot een groot talent en wordt regelmatig gevraagd om te zingen op tracks van diverse artiesten. Ook zingt Dana in het project Acoustic Energy. Vocalisten Dana van Bergen, Sanne van Bergen, Sophie Janssen behoren alweer tot de vaste clan van Acoustic Energy. Zij zingen nummers uit de huidige top 40 en bekende nummers uit het verleden. 


        Amber van den Elzen

        Amber is de jongere zus (16) van Laura van den Elzen. Al jaren is Amber als danseres betrokken bij de optredens van haar zus. Inmiddels treedt Amber zelf ook regelmatig op. In 2016 debuteerde Amber met veel succes op het Missie X-Mas benefietconcert in Den Bosch. Jonge talenten die graag optreden om andere jongeren te helpen die het wat moeilijker hebben, dat is waar het om gaat. 


         Frederique van den Akker

         Ook Frederique van den Akker (17) is zo'n jong talent. Zij zong al toen ze nog maar net kon lopen. Het zingen werd steeds serieuzer en Frederique maakte tijdens het benefietconcert 2016 ook haar debuut. Met optredens op Art United en in Plein 79 met het IKBand project heeft Frederique de smaak te pakken en zingt inmiddels in een Indi Punk Band. Momenteel studeert zij aan de HAN Creatieve Muziek Therapie en is ze de dochter van organisator Jan-Willem van den Akker


          Mark Elbers

          Mark Elbers wordt ook wel “The King van Nederland” genoemd. Nummers van Elvis Presley zijn hem op het lijf geschreven. Dit is beslist de beste Elvis Tribute Artiest van het land. Zelfs Ray Walker (vriend en collega van Elvis) is onder de indruk van Mark. Ook is Mark Elbers een rol aangeboden in een Hollywoodfilm waarin hij een aantal nummers zal zingen. Mark weet zijn publiek te bespelen met fantastische nummers van toen en er mag natuurlijk ook gedanst worden!


           Band

           De gelegenheidsband bestaat uit Paul van de Ven (bas), Mark Boon (gitaar), Erik Hanegraaf (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en organisator Jan-Willem van den Akker ( vocals & harmonica). 


            Erik Hanegraaf

            Drummer & Percussionist

            Drummer Erik Hanegraaf werd als 17 jarige toegelaten op het Brabants Conservatorium te Tilburg. Studeerde drums, bijvak percussie en klassiek slagwerk en in 1990 afgestudeerd als ‘docerend musicus’. Als onafhankelijk, sideman, drummer en percussionist is hij in de gelegenheid geweest om met allerlei groepen en collega’s te spelen. Enkele groepen en projecten: Cash On Delivery met Wim van de Vliert, Ad Welten en Johan Jansen, Weer met Wim van de Vliert, Richard Zoer, Eric Swinkels, Kumquat met Jorgen Fleskens, TB4Q, Country Café theater, Pam MacBeth, Say No More, Wetten van Kepler theater, Tempesta, Circle Percussion, Fernando Lewis, Rob Janszen.

            Naast het spelen heeft hij zich altijd beziggehouden met het overdragen van zijn ervaring, kennis en enthousiasme in het geven van lessen en workshops. Door de jaren heen is hij verbonden geweest aan meerdere culturele instellingen in het land. Vanaf 2013 doe hij dit onder de naam Rhythm and Progress drumschool in ’s-Hertogenbosch.


             Mark Boon

             Guitar, vocals

             Mark Boon is een bekende guitarist en singer songwriter. Als lid van de band DIESEL scoorde hij vele successen. De uit de hand gelopen hobbyband van ex-Kayak drummer Pim Koopman die begin jaren tachtig tot in de Verenigde Staten hits scoort. Hun single Sausolito Summernight komt in 1980 zelfs op nummer 1 in Canada. Mark speelde ook met General Electric, Henk Westbroek, Margriet Eshuijs, Meike Touw, S.T.I.P.S., Smyle, Stamp 'n Go, The Hammer, The Sads, The Zoo en Vitesse om er maar een paar te noemen. Ook op het benefietconcert in 2015 was Mark actief: "Het is mooi dat je met muziek, kinderen kunt helpen een betere toekomst op te bouwen".


              Paul van de Ven

              Bass

              Paul van de Ven is een veel gevraagde bassist. Met zijn kenmerkende stijl weet hij bij ieder optreden weer te excelleren. Een zeer veelzijdige muzikant die diverse stijlen van muziek niet schuwt. Soul, Rock, Funk, R&B e.c.t. Paul behoort al jaren tot een gevestigde naam in muzikaal Den Bosch. Hij speelt o.a. met Mevrouw Van Heck, Top 2000 Live en Missie X-Mas band maar ook speelde hij met wereldsterren zoals Percy Sledge.


               Jan-Willem van den Akker

               Vocals & harmonica

               Als zanger/pianist en gitarist is Jan-Willem regelmatig te zien en te beluisteren. Met vocalgroup Sixties Sudden Impact mocht hij een aantal albums opnemen.

               Als solo-artiest speelt hij voornamelijk muziek van zijn helden Bob Dylan en Neil Young. Optredens tijdens Jazz In Duketown en de concerten in Duitsland zijn toch één van zijn hoogtepunten. Naast solo optredens is Jan-Willem ook actief in diverse bands. Denk dan vooral aan Folk, Rock & blues als muziek stijl.

               Al jaren zet Jan-Willem zich in voor de armoede in de gemeente 's-Hertogenbosch. eerst voor de stichting VEADS ( Missie X-Mas ) en nu is hij de organisator van het Kids Support Benefietconcert (opbrengsten Stichting Leergeld)


                Wim Cooijmans

                keyboards

                Wim Cooijmans is pianodocent, freelance pianist en toetsenist. 

                Vanaf zijn negende volgde hij klassiek pianoles, onder meer bij Ruud Jansen. Op de middelbare school kwam hij in aanraking met lichte muziek. Hij veranderde van docent en kreeg jazz- en improvisatielessen van Fons van Gorp. Al snel was het hem duidelijk dat musiceren meer is dan alleen maar thuis achter de piano zitten. Vanaf dat moment speelde hij in talloze formaties met de meest uiteenlopende samenstellingen en stijlen.


                 Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

                 Powered by

                  media presentaties

                 Sitemap

                 Contact opnemen

                 Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
                 Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
                 . 's-Hertogenbosch

                  06 - 54 38 60 19
                  info@mediapresentaties.nl