Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Enorme opkomst businessavond Autosalon Noord-Brabant

  • Vrijdag 31 oktober 2014

31 oktober 2014

DEN BOSCH - De businessavond van Autosalon Noord-Brabant was gisterenavond een groot succes. Ruim 900 gasten waren aanwezig bij de officiële opening van het hagelnieuwe auto event. "We hadden in eerste instantie gehoopt op 500 bezoekers maar dat het uiteindelijk meer dan 900 gasten zijn geworden, hadden we als organisatie niet durven hopen" zegt Tessa Leijten van de organisatie.

Loco burgemeester Jan Hoskam en plaatsvervangend Commissaris van de Koning in Noord-Brabant, Bert Pauli werden door presentator Jan-Willem van den Akker geïnterviewd. "Natuurlijk is dit initiatief van de Bossche autodealers heel slim. Het ziet er geweldig uit en het geeft de bezoekers de kans om alle nieuwe modellen en primeurs op één plek te bezichtigen. Ik ben zo langzamerhand ook in de markt voor een nieuwe auto dus wie weet" grapte Hoskam. Dat het in Brabant economisch steeds beter gaat werd nog eens aangestipt door gedeputeerde Bert Pauli (VVD) ( Economische Zaken en Bestuur ). "Je ziet dat in Brabant steeds meer bedrijvigheid komt; grote bedrijven die zich in onze provincie vestigen, diverse hoogwaardige technologie die hier vandaan komt, juist dat is voor de provincie erg voornaam! En nu hebben we ook nog een prachtige autobeurs erbij wat wil je nog meer". De diverse primeurs werden op de businessavond onthult. De nieuwe Ford Focus en Mondeo, de VW XL1, de Audi E -tron en de nieuwe Opel Corsa werden onder veel belangstelling voor het eerst getoond. "Ja we zijn erg trots dat we dit voor elkaar hebben gekregen, vrijdag , zaterdag en zondag is de Autosalon voor het publiek geopend en één ding weet ik zeker: ieder merk heeft wel een scherpe beursaanbieding, dus je kunt ook nog heel goed zaken doen" besluit Peet van Herpen lid van de organisatie.

Dit artikel is voor het laatst aangepast op: 31 oktober 2014 dichtbij.nlMedia Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl