Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Jan-Willem van den Akker op 10e editie van muziekfeest Gemert

  • Dinsdag 28 mei 2019

10 jaar VOLENDAM van het ZUIDEN met George Baker

Tien jaar Volendam van het Zuiden in Gemert.  Vorig jaar was Volendam van het Zuiden een enorm succes met 1500 bezoekers op het muziekplein in het Boerenbondsmuseum van Gemert. Dit jaar vindt op 2 juni de tiende editie plaats.

Het concept slaat heel goed aan bij het publiek met top-artiesten, zowel met bekendheid over de hele wereld als in de regio. Vorig jaar trad onder andere George McCrae (Rock your Baby) op. De jaren daarvoor stonden bijvoorbeeld Toni Willé (Pussycat – Mississippi), Alides Hidding (Timebandits), Dennie Christian, Jacques Herb (Manuela), Ria Valk, John Spencer, Jose (LUV), Erik Mesie (Toontje Lager – Stiekem gedanst) en nog veel meer artiesten op het podium, samen goed voor de verkoop van vele miljoenen platen in het verleden en heden En natuurlijk mag de eigen Gemertse superster Laura van den Elzen niet vergeten worden. Ze werd 2e in het zeer populaire Deutschland Sucht Den Superstar met wel 5 miljoen kijkers wekelijks voor de buis.  Laura staat dit jaar samen met haar partner Mark Hoffmann en met hun live Band op het prachtige podium. Met deze Band toeren ze dit jaar weer door heel Europa en zullen ze ook weer te zien zijn bij bekende TV Shows in verschillende landen zoals oa het populaire Duitse Fernsehgarten.

In het jubileumjaar zijn we ook reuzeblij dat we deze highlight George Baker mogen verwelkomen met zijn geweldige hits Una Paloma Blanca en Little green Bag , Santa Lucia by Night , Morning Sky , Fly Away little Paraquayo en vele meer. Miljoenen platen heeft George Baker verkocht , en het mag zeker gezegd worden dat George Baker een van de populairste artiesten ooit is van NL. George Baker is al vroeg op de middag te bewonderen tijdens Volendam van het Zuiden in het Boerenbondsmuseum.

Ook zullen verschillende andere artiesten aanwezig: Vele tributes zoals The Cats Tribute , Elvis Tribute (Mark Elbers uit Nuenen) , Tom Jones Tribute , André Hazes Tribute , Neil Young en Bob Dylan Tribute (Jan-Willem van den Akker uit Den Bosch)

Jan-Willem in Gemert 2018

Het beste van Nederlandse Country met Dick van Altena , en veel ABBA van Simone Slegers uit Boekel , ook Laura's jongere zusje Amber van den Elzen zal schitteren met de songs waarmee ze veel indruk maakte tijdens de TV SHOW op  RTL4 The Talent Project verder vele andere artiesten uit Gemert en omstreken.

Vorig jaar was Volendam van het Zuiden een geweldig succes met een record aantal bezoekers op het zonovergoten muziekplein. Dit jaar hopen we wederom opnieuw het record te breken. Op het Boerenbondsmuseum is alles in voorbereiding om er as zondag een geweldige mooie zonnige onvergetelijke dag van te maken.

Een echt Gimmerts dorpsfeest in gemoedelijke sferen is allemaal dus te beleven op zondag 2 juni in het prachtige pittoreske Boerenbondsmuseum te Gemert aanvang 12:00 uur.
Met een zeer lage entreeprijs 6 euro en horecaprijzen van vroeger, zelfs op de kermiszondag dit jaar.

Voor meer informatie zie Facebook Volendam van het Zuiden.Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl