Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Muzerije verwelkomt eerste editie RTL Talent Academy Summerschool

  • Vrijdag 7 juli 2017

Van maandag 24 tot en met zaterdag 29 juli hebben musicaltalenten van 10 t/m 14 jaar en 14 t/m 18 jaar de mogelijkheid om bij Muzerije deel te nemen aan de “RTL Talent Academy Summerschool”. Een week lang wordt er samen met topcoach Barrie Stevens, choreograaf Matthijs van der Meer en musicalster Cindy Bell intensief gewerkt aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musicalrepertoire. Het resultaat: een voor Nederlandse begrippen ongekend mooie eindpresentatie in het theater en nieuw verworven vaardigheden.

Barrie Stevens aan de slag bij de RTL Talent Academy

RTL Talent Academy organiseert deze zomer exclusief op 3 plekken in Nederland de Summerschool. Muzerije is er daar 1 van. Artistiek leider van deze eerste jaargang is niemand minder dan Barrie Stevens.

De gerenommeerde regisseur en choreograaf begeleidt samen met zijn team 6 dagen lang leerlingen tussen de 10 en 18 jaar in hun passie en talent in de musical disciplines zang, dans en spel. Het resultaat: een voor Nederlandse begrippen ongekend mooie eindpresentatie in het theater en nieuw verworven vaardigheden.

 

Samenwerking

De RTL Talent Academy en MB Production Company slaan voor deze Summerschool de handen ineen om deelnemers uit het hele land op topniveau verder te scholen.

Directeur André Pouwer: “Met de samenwerking met MB Production Company van Barrie Stevens en Matthijs van der Meer komt een jarenlang gekoesterde wens in vervulling; De RTL Talent Academy Summerschool. Scholing op het hoogste niveau voor een brede groep leerlingen van binnen én buiten de school”.

Zo’n 20  deelnemers krijgen de gelegenheid een week lang intensief te werken aan zang, spel en dans binnen een breed pakket aan binnen- en buitenlands musical repertoire.

“Na 5 dagen repeteren voor een gevarieerde showcase volgt dan op de 6e dag de uitdaging in het theater; de eindpresentatie. Dan komt alles samen en laat iedereen zichzelf zien aan het publiek”, aldus Barrie Stevens.

 

 

Hoog Niveau en Topcoaches

Het niveau is hoog en het lesprogramma  intensief, dus het is gewenst dat de deelnemers al beschikken over de nodige ervaring in de musical disciplines. Typisch iets voor deelnemers die al in producties hebben gespeeld of al enige jaren lessen in zingen, dansen en/of acteren hebben gevolgd.

Topcoaches Berrie Stevens (o.a. Soundmixshow, Joseph And The Amazing Technicolor Dreamcoat)  Matthijs van der Meer (o.a. Heerlijk Duurt Het Langst) en Cindy Bell (o.a. The Sound of Music ) beschikken over een schat aan ervaring en expertise om een onvergetelijke week te bieden.


RTL Talent Academy Summerschool bij Muzerije

Datum: maandag 24 t/m zaterdag 29 juli 2017
Adres: Muzerije | Hinthamerstraat 74 | 5211 MR ’s-Hertogenbosch | www.muzerije.nl 

Kijk voor meer informatie en aanmelden op: www.rtasummerschool.nl

 Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl