Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Natuurlijk sponsort Media Presentaties ook dit jaar de leerlingen van het Van Maerlant, ze beklimmen op de fiets de Mont Ventoux voor KIKA!

  • Donderdag 28 maart 2019

Kika

Op 18 februari zijn ze officieel begonnen met het organiseren van de Mont Ventoux. Leerlingen zijn onder andere begonnen aan een mind map met allemaal ideeën en nog veel meer. Dit jaar is het ook de 5e keer dat men naar de Mont Ventoux gaat en ze hopen dat het weer net zo’n succes gaat worden als de afgelopen jaren. Een logo is al gemaakt en ze hebben het goede doel KIKA gekozen. Het logo is niet zomaar een logo, want er zit een 5 in verwerkt omdat dit het vijfde jaar is dat Mont Ventoux wordt georganiseerd.

Hieronder stellen de leerlingen zich even kort voor zodat je ook een idee krijgt van wie ze zijn: 

  • Hallo! Ik ben Danu Hendriks, 14 jaar. En In mijn vrije tijd dans ik game soms. Ik heb voor de Mont Ventoux gekozen omdat ik het leuk vind iets anders te doen dan de andere en het me heel erg leuk lijkt. Ik zorg voor de verzorging van de renners en trainingen. (dus mochten jullie daar vragen over hebben kunnen jullie mij gewoon mailen. 

  • Ik ben Thimo Hamerslag, 15 jaar en mijn hobby’s zijn gamen en kickboksen. ik heb gekozen om de Mont Ventoux te organiseren omdat het me super leuk leek om aan zo iets groots mee te doen en in de organisatie doe social media, presenteren en promoten en nog sponsoren zoeken. 

  • Ik ben Noëlle Heijmans, 14 jaar oud mijn hobby’s zijn voetbal en shoppen, ik heb gekozen voor de Mont Ventoux dit lijkt met het leukste kamp om heen te gaan. Ik organiseer media dus ik doe social media en hou jullie op de hoogte. 

  • Ik ben Sebastiaan Wagenaar, 16 jaar oud en mijn hobby’s zijn draaien op feesten en muziek produceren. Ik heb voor het organiseren van de Mont Ventoux gekozen omdat ik het heel leuk vind om dingen te organiseren, in de organisatie doe ik presenteren, promoten, sponsoren zoeken en media. Dus mochten jullie daar vragen over hebben dan kunnen jullie mij daar altijd iets over vragen. 

  • Ik ben Quinthana Hamels 15 jaar oud mijn hobby’s zijn kickboxen. Quinthana staat nog niet op onze foto omdat ze tijdelijk verhinderd is, we hoppen dat ze snel ons team komt versterken. 

  • Ik ben Rosa ik ben 14 jaar en mijn hobby’s zijn shoppen, zingen en dansen. Ik heb voor de organisatie gekozen omdat ik het super leuk vind om te presenteren en iets groots te organiseren. Ik vind het daarbij ook heel leuk om leiding in dingen te nemen en ik hou van later als ik klaar ben met dit te organiseren te kijken naar wat ik heb gedaan, en dat dit mij is gelukt. 


Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl