Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

NAUWE SAMENWERKING MEDIALEERPARK EN DTV DEN BOSCH

  • Woensdag 21 augustus 2019

In Gesprek Met

Dtv Den Bosch en het Media Leer Park gaan nauw samenwerken. Daartoe hebben beide partijen overeenstemming bereikt. Het MediaLeerPark gaat samen met Media Presentaties wekelijks het programma ‘In Gesprek Met’ maken, dat voortaan via Dtv Den Bosch wordt uitgezonden. Nieuw is de komst van een maandelijks sportprogramma.

Voor de nieuwe start van ‘In Gesprek Met’ wordt een nieuw decor ontwikkeld en door leerlingen van Van Maerlant gebouwd. Datzelfde geldt ook voor het nieuwe sportprogramma ‘Sport Talk’ dat vanaf begin oktober wordt uitgezonden. Beide programma’s worden gepresenteerd door Jan Willem van den Akker.

Dtv Den Bosch stelt niet alleen zendtijd ter beschikking, maar ondersteunt het Media Leer Park ook met kennis. Op die manier maken leerlingen laagdrempelig contact met de beroepspraktijk.

De eerste uitzending van ‘In Gesprek Met’ wordt op woensdag 4 september vanaf 19.00 uur uitgezonden op Dtv Den Bosch. Het programma is te zien na het Dtv Nieuws en wordt 24 uur lang op televisie herhaald.

‘Sport Talk’ is voor het eest te zien op dinsdag 1 oktober. Ook dit programma wordt na het Dtv Nieuws uitgezonden en wordt een etmaal herhaald.Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl