Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Nieuwe CD single Missie X-Mas

  • Vrijdag 28 november 2014

28 november 2014

DEN BOSCH - Den Bosch - Bossche artiesten steunen Missie X-Mas door het uitbrengen van een CD single en een groot benefietconcert in De Muzerije op 7 december.

"We hadden het idee om een CD single uit te brengen waarvoor de opbrengsten naar Missie X-Mas gaan. Het idee was om de bekende Do They Know It's Cristmas opnieuw uit te brengen maar na lang wachten kwam er geen goedkeuring. Nu weten we waarom , de bekende hit wordt opnieuw uitgebracht ten bate van het Ebola virus" zegt initiatiefnemer Jan-Willem van den Akker ( Media Presentaties) , bestuurslid van VEADS.

 

 

Samen met de bekende Bossche drummer Paul Damen en Brigitte Vis van Jan Vis Artiesten & Evenementen is er gekeken naar een oplossing. Uiteindelijk is er gekozen voor een zelf geschreven song. "We moesten dus wel iets anders gaan zoeken. Gelukkig had Jan-Willem nog een aantal ongebruikte songs liggen en daar hebben er eentje van bewerkt" zegt Paul Damen. De CD single inmiddels bijna klaar , de Missie X-Mas band heeft zijn bijdrage geleverd bij Studio 31. Op 7 december tijdens het benefietconcert in De Muzerije zal de CD single gepresenteerd gaan worden. Kaartverkoop voor het benefietconcert is begonnen. Klik hier voor tickets Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl