Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Optreden Volendam van het Zuiden 3 juni 2018

  • Woensdag 23 mei 2018

Op zondag 3 juni zal Volendam van het Zuiden weer plaatsvinden in het Boerenbondmuseum te Gemert; een echt oergezellig muziekfeest met live-artiesten op het pittoreske binnenplein van één van beste familie uitjes van Brabant, met natuurlijk veel “Op Volle Toeren” gehalte, waar jong en oud door elkaar heen zeker terecht kan voor verschillende muziek stijlen zoals country, disco, rock, schlager en natuurlijk het Nederlandse levenslied, wat natuurlijk weer gepaard zal gaan met lange polonaises !

Als internationale artiest hebben we deze editie GEORGE MCCRAE (USA) van de wereldhit “Rock Your Baby” naar het Boerenbondsmuseum gehaald om het volksfeest nog meer disco gezelligheid te geven. Hij is wereldwijd bekend en is de Koning van de Discomuziek uit de seventies. Met “Rock your Baby” verkocht hij miljoenen platen en in wel 40 landen stond hij op nr 1. Samen met zijn zoon Shaka zullen ze de Disco van weleer weer helemaal doen herleven.

En natuurlijk bekend van Deutschland sucht den Superstar , de grootste casting show van Europa met +/- 5 miljoen wekelijkse kijkers , maanden lang op televisie en zelfs met de gehele productie naar Jamaica en van daaruit naar de fantastische liveshows, met de grootste finale aller tijden in Dusseldorf en daarna een tour door Europa dit allemaal ervaarde onze eigen Gimmertse superster, Laura van den Elzen samen met het grootste Duitse Talent Mark Hoffmann. beide zijn ze aanwezig op 3 juni in haar woonplaats Gemert.

jan willem van den akker

Ook Brabants trots Dave Vermeulen van TVOH is aanwezig. Toen de Runner-Up achter Maan met zijn geweldige ruige stem en gitaarsound met nummers zoals: Radar Love , Born to be Wild , Run to You en (I Can’t Get No) Satisfaction, was Dave eigenlijk de grote favoriet en één van de beste talenten uit de geschiedenis van The Voice of Holland.

In navolging van vorige jaren zullen Gemertse artiesten afgewisseld gaan worden met regionale, nationale en internationale artiesten, met natuurlijk de muziek uit de tijd van weleer. Lokale helden zoals Maickel Korver, Tim Manders, Tim Gruijters en natuurlijk the Beautiful Noise zanger Ben Spierings zullen Gemert gaan vertegenwoordigen op deze betaalbare zondagmiddag in het Boerenbondmuseum. Uit de regio komen naar Gemert; Yosee, Carlos Donkers, Pedro Cremers en Henry van Wijmeren, de finalist van Popstars.
Zij worden aangevuld met Un Bietje Brabants, dat de ouderen natuurlijk zeer zal doen aanspreken met heimwee-nummers naar de tijd van toen, met liedjes van oa. de Heikrekels, Sunstreams, Havenzangers en meer…

Natuurlijk zal ook de beste Elvis-tribute van Nederland, Mark Elbers van ook Elvis@chapel, niet gemist gaan worden. Ook Jan Willem van den Akker zal met zijn Neil Young tribute in de tijd van weleer gaan.

Dit allemaal op zondagmiddag 3 juni in het Boerenbondsmuseum te Gemert meer informatie op www.volendamvanhetzuiden.nl<http://www.volendamvanhetzuiden.nl> !!! Entree 5 euro !!! aanvang 12:00 uur !!!Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl