Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Top muziek tijdens Kids Support Benefietconcert 2018

  • Maandag 26 maart 2018

Op zondag 25 maart vond het Kids Support Benefietconcert plaats in Muzerije ’s-Hertogenbosch.

De baten ging naar Stichting Leergeld , en dus naar Bossche kinderen in armoede. Wethouder Huib van Olden opende het muziekfestijn.

Laura van den Elzen, Mark Hoffmann, Ben Spierings, Nicole de Koning, Linda Pelders, Bieke Wijnhoven, Dana van Bergen, Amber van den Elzen, Frederique van den Akker en Mark Elbers wisselden elkaar af op het podium en werden begeleid door een gelegenheidsband. Deze band bestond uit: De gelegenheidsband bestaat uit Paul van de Ven (bas), Mark Boon (gitaar), Erik Hanegraaf (drums), Wim Cooijmans (toetsen) en initiatiefnemer en organisator Jan-Willem van den Akker ( vocals & harmonica). “Wat zijn wij enorm dankbaar dat dit fantastische concert voor ons werd georganiseerd. In één woord echt geweldig” aldus voorzitter van Stichting Leergeld Hans van Veen. 

Ook de bezoekers waren vol lof: “Wat een geweldige band en alle artiesten legden een enorm hoog niveau op het podium. Ik heb genoten van het begin tot het einde, gewoon top muziek” meldde Rikus Huiskes één van de aanwezigen. Initiatiefnemer en organisator Jan-Willem van den Akker : Ik wil graag alle artiesten, bandleden en sponsoren hartelijk danken voor het mogelijk maken van het Kids Support Benefietconcert ! Wat ben ik enorm trots dat we dit hebben kunnen doen voor Stichting Leergeld !

Kids Support Benefietconcert 2018Kids Support Benefietconcert 2018Kids Support Benefietconcert 2018

 Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl