Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Yourside nieuwe partner van Media Presentaties

  • Dinsdag 1 januari 2019

 

YourSide is een Consultancy bedrijf betrokken bij het adviseren van Broadcasters en Productie bedrijven bij het bouwen en beheren en bouwen van technische oplossingen voor maken en uitzenden van video. Video is dan in de ruimste zin van het woord, zo verzorgd YourSide de Live stream van New Heroes op de eigen website van de Bossche basketbalclub door de inzet van een eigen CDN. Ook bouwt YourSide met partners aan de software welke in combinatie met een koppeling naar de Software van de Fiba er voor zorgt dat de standen realtime worden bij gewerkt in de Video Stream van New Heroes. Daarnaast is Yourside betrokken in advies trajecten voor de bouw van post productie / Montage platformen voor enkele Producenten in Nederland en Duitsland. Op het gebied van Broadcast verzorgt yourside de Playout van de twee Kanalen van het in het Verenigd Koninkrijk gevestigde Beatbox. YourSide is lokaal betrokken door ook haar kennis en ervaring beschikbaar te stellen aan de Oeteldonkse Club bij de productie van het Kwekfestijn.

 

Naast de bekende Broadcast producten is Yourside ook goed bekend in het bouwen van netwerken voor video gerelateerde toepassingen. YourSide werkt met bekende merken voor het bouwen van haar oplossingen zoals Hai Vision – EVS – Thor – Nevion – Extreme – Playbox – Cosmos en nog vele andere. Met deze partners werkt yourside hard aan passende oplossingen om ook partners zoals Media Presentaties te ondersteunen in het uitvoeren van productie voor klanten van Media Presentaties. Deze diensten bestaan onder andere uit het verzorgen van de Drone opnames voor  bedrijfspresentaties van Media Presentaties haar klanten. Natuurlijk met de kwaliteitseisen van Media Presentaties in gedachten.

Media Presentaties heeft ook al jarenlang een partnership met het Media Leerpark van het Van Maertlant in ’s-Hertogenbosch.Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl