Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

 

 

 

 

YouTube Marketing: Bedrijfsfilms & Videoproducties door Media Presentaties

Een vlog ( video weblog ) is tegenwoordig erg populair. Er wordt steeds minder gelezen en mensen willen graag uitleg zien. YouTube is niet voor niets de tweede grootste zoekmachine. Media Presentaties maakt diverse vlogs en bedrijfsfilms, op deze pagina zie je enkele voorbeelden van onze videoproducties . Bedrijfsfilms laten maken...Media Presentaties !

Een bedrijfsfilm of instructievideo is een effectieve online tool om merknaam sterker te maken. Een professionele presentatie van jezelf, bedrijf of van je product in een effectieve video scoort hoog in online zichtbaarheid.

Media Presentaties is daar al jaren succesvol in. In samenwerking met het Media Leerpark hebben wij een aantal ambitieuze projecten kunnen verwezenlijken zoals live registraties van grote evenementen maar ook het wekelijkse TV programma In Gesprek Met wat door Dtv wordt uitgezonden. Voor Orange Motors uit Rotterdam maken wij al jaren het autoprogramma Orange Motors 'On the Road'. Het autoprogramma waar presentator Jan-Willem van den Akker diverse nieuwe Opels test. Deze rij impressies zijn erg populair op YouTube.                       

 

Bedrijfsfilms & Videoproducties door Media Presentaties

 

 

Aanvraagformulier

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl