Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

 

 

 

 

 

 

 

YouTube Marketing: Bedrijfsfilms & Videoproducties door Media Presentaties

Ben je op zoek naar een professionele bedrijfsvideo om je merk te versterken en je producten of diensten te promoten? Dan ben je bij Media Presentaties aan het juiste adres! Ons team van ervaren videoprofessionals biedt een scala aan diensten, van conceptontwikkeling tot montage en postproductie. We werken samen met jou om een unieke video te creëren die je doelgroep aanspreekt en je bedrijf op een positieve manier presenteert.

Of je nu een korte introductievideo voor je website wilt of een gedetailleerde corporate video voor een beurs of evenement, wij hebben de vaardigheden en ervaring om jouw visie tot leven te brengen. We maken gebruik van de laatste technologieën en trends om ervoor te zorgen dat jouw video er professioneel en aantrekkelijk uitziet.

Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met een indrukwekkende bedrijfsvideo. Wij zorgen dat jouw video gaat knallen!

Media Presentaties is daar al jaren succesvol in. In samenwerking met het Media Leerpark hebben wij een aantal ambitieuze projecten kunnen verwezenlijken zoals live registraties van grote evenementen maar ook het wekelijkse TV programma In Gesprek Met wat door Dtv wordt uitgezonden. Voor Orange Motors uit Rotterdam maken wij al jaren het autoprogramma Orange Motors 'On the Road'. Het autoprogramma waar presentator Jan-Willem van den Akker diverse nieuwe Opels test. Deze rij impressies zijn erg populair op YouTube.                       

 

Bedrijfsfilms & Videoproducties door Media Presentaties

 

 

Aanvraagformulier

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl