Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Presentator

Businessevenementen

Niet alleen als spreker op businessevenementen wordt Jan-Willem regelmatig geboekt, maar ook als dagvoorzitter.

 

Sportevenementen

Als presentator van verschillende jaarlijks terugkerende evenementen heeft Jan-Willem inmiddels veel ervaring opgedaan. Van grote businessevenementen als dagvoorzitter, presentator of spreker tot live sportevenementen.

 Speaker presentator Jan-Willem van den Akker

Muziekfestivals

Naast business en sportevenementen is Jan-Willem ook een veel gevraagd presentator bij muziekfestivals. Jazz in Duketown, Bosch Pleinfeest, Maritiem, Koningsnacht om er maar een paar te noemen.

 

TV-presentator

Als vaste presentator van het TV programma 'In Gesprek Met...' ontvangt hij wekelijks actuele gasten uit de regio van 's-Hertogenbosch. Van rocklegende Johnny Winter tot Antoine Bodar. Deze diversiteit van gasten is voor hem een enorme drijfveer.

 Jan-Willem van den Akker in gesprek met Antoine Bodar

 


LIVE televisieprogramma's zoals  'De Verlenging...'  waarbij hij met gasten terug keek op de wedstrijden van het Nederlands Elftal tijden het WK in Brazilie. Martin van Geel, Jos van de Ven, Arnold Scholten, Jordens Peters, Kees Akerboom, Mieke van den Akker, Huib van Olden, Jos Kuijpers, Patrick Kuis, Fred van der Hoorn, Zeljko Petrovic en Sjoerd Marijne schoven bij Jan-Willem aan tafel aan.

 

 


In het autoprogramma 'On The Road' van Skyline RTV maakt hij als presentator rij-impressies van auto's die nieuw op de markt zijn. Ook op YouTube is het populaire 'On the Road te bezichtigen. De kennis die hij in de autobranche heeft opgedaan, komt hierbij goed van pas. Ga voor meer informatie naar de website van On the Road TV

On the Road

 

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl