Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Over Media Presentaties!

 

jan-Willem van den Akker                                                                                                                                                               

                                                                                                                                                                                        

Media Presentaties is het allround internet marketing ( online marketing ) - mediabureau voor ondernemers en organisaties. Niet alleen in omgeving van 's-Hertogenbosch maar ook in de rest van Nederland.

Wij zijn de one-stop-shop voor alles wat marketing-media-gerelateerd is. Of je nu een bedrijfsfilm wilt maken, je online aanwezigheid wilt versterken of gewoon wilt weten hoe je een gaaf blog of vlog kunt maken, wij hebben het allemaal in huis. Ons team van experts helpt je met online marketing, social media, bedrijfsfilms, bloggen, vloggen, contentproductie en website-ontwerp.

Onze social media-expertise helpt je om je merk te versterken en je doelgroep te bereiken door gerichte campagnes op sociale media-platformen zoals Facebook, Instagram en LinkedIn. Onze bedrijfsfilm-dienst produceert professionele videoproducties waarmee je je producten, diensten en verhaal kunt presenteren. Onze blog- en vlog-dienst helpt je met het delen van je kennis en het betrekken van je doelgroep.

Onze contentproductie-dienst zorgt voor de creatie van relevante en unieke inhoud voor websites, sociale media en andere online platforms. Onze website-ontwerpdienst biedt professionele en responsieve websiteontwerpen die zijn geoptimaliseerd voor zoekmachines. Onze websites zijn gemakkelijk te beheren en zijn gebouwd met de nieuwste technologieën.

Dus, of je nu je online aanwezigheid wilt versterken, je doelgroep wilt bereiken of gewoon een toffe bedrijfsfilm wilt maken, Media Presentaties heeft alles in huis om je te helpen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Eigenaar en initiator Jan-Willem van den Akker is al jarenlang actief als ( TV ) presentator, columnist, spreker en discussieleider en heeft veel ervaring in de wereld van marketing. Als fervent muziekliefhebber is hij ook regelmatig in die rol op een podium te vinden. Wil je derhalve een spreker inhuren of een presentator of discussieleider boeken voor een evenement? Of ben je op zoek naar hulp bij het organiseren van een evenement. Ook dan zijn we je graag van dienst. Deze website informeert je over elk facet van onze dienstverlening.

Het team van Jan-Willem is inmiddels uitgebouwd met enkele internet marketing professionals die jaren ervaring hebben binnen tal van werkgebieden en branches.

 

 Media Presentaties is door YouTube gecertificeerdMedia Presentaties is gecertificeerd Online Marketing door Google

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl