Over ons

Over Media Presentaties!


Over Media Presentaties: Onze experts in internetmarketing en media

Media Presentaties is jouw allround internetmarketing (online marketing) en mediabureau, niet alleen in de omgeving van 's-Hertogenbosch, maar in heel Nederland. Wij zijn de one-stop-shop voor alles wat met marketing en media te maken heeft. Of je nu op zoek bent naar een bedrijfsfilm, het versterken van je online aanwezigheid, of tips nodig hebt voor het maken van een geweldige blog of vlog, wij hebben de kennis en vaardigheden in huis om jou te helpen.

Ons team van experts is gespecialiseerd in online marketing, social media, bedrijfsfilms, bloggen, vloggen, contentproductie en website-ontwerp. Wij begrijpen de digitale wereld en weten hoe we jouw merk online kunnen laten schitteren.

Online Marketing en Social Media planner

Onze social media-expertise helpt je om je merk te versterken en je doelgroep effectief te bereiken via gerichte campagnes op populaire sociale media-platformen, waaronder Facebook, Instagram en LinkedIn.

Professionele bedrijfsfilm en videoproducties

Onze bedrijfsfilm-dienst produceert professionele videoproducties waarmee je jouw producten, diensten en verhaal op een overtuigende manier kunt presenteren.

Bloggen en vloggen voor betrokkenheid

Onze blog- en vlog-dienst helpt je bij het delen van jouw kennis en het betrekken van je doelgroep door boeiende en informatieve content te creëren.

Unieke content voor online platforms

Onze contentproductie-dienst zorgt voor de creatie van relevante en unieke inhoud die jouw online aanwezigheid versterkt, of het nu voor websites, sociale media of andere online platforms is.

Professioneel website-ontwerp

Onze website-ontwerpdienst biedt professionele en responsieve websiteontwerpen die geoptimaliseerd zijn voor zoekmachines, zodat je gemakkelijk gevonden kunt worden in Google en andere zoekmachines.

Media Presentaties is er om je te helpen, of je nu je online aanwezigheid wilt versterken, je doelgroep wilt bereiken, of gewoon een fantastische bedrijfsfilm wilt maken. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.

Jan-Willem van den Akker: Gids in marketing, media en muziek

Eigenaar en initiator Jan-Willem van den Akker is al jarenlang actief als (TV) presentator, columnist, spreker en discussieleider, met uitgebreide ervaring in de wereld van marketing. Als fervent muziekliefhebber is hij ook regelmatig te vinden op het podium. Dus, als je op zoek bent naar een spreker, presentator of discussieleider voor een evenement, of hulp nodig hebt bij het organiseren ervan, staan we graag voor je klaar. Deze website biedt je een compleet overzicht van onze diensten.

Het team van Jan-Willem is uitgebreid met ervaren internetmarketing professionals die expertise hebben in verschillende werkgebieden en branches. Samen zijn we toegewijd aan het versterken van jouw online aanwezigheid en het helpen van jouw bedrijf bij het bereiken van digitale successen.

Kies voor Media Presentaties - jouw partner voor internetmarketing en mediadiensten in Nederland.