Artiest boeken voor je evenement


Zoek je muzikale invulling van een evenement of festival? Als zanger/pianist en gitarist is Jan-Willem regelmatig te zien en te beluisteren. Met vocalgroup Sixties Sudden Impact mocht hij een aantal albums opnemen.

Als solo-artiest speelt hij voornamelijk muziek van zijn helden Bob Dylan en Neil Young. Optredens tijdens Jazz In Duketown en de concerten in Duitsland zijn toch één van zijn hoogtepunten. Naast solo optredens is Jan-Willem ook actief in diverse bands. Denk dan vooral aan Folk, Rock & blues als muziek stijl. Tevens vormt hij samen met dochter Frederique van den Akker een duo en is ook als zanger/pianist in diverse gelegenheidsbands actief.

Het Missie X-Mas benefietconcert wat hij samen met drummer Paul Damen heeft opgezet was een groot succes. Opbrengsten gingen naar surprise pakketten voor mensen in stille armoede.

Sinds 2018 organiseert Media Presentaties het Kids Support Benefietconcert waarbij de opbrengsten naar Stichting Leergeld gingen. Meer informatie over het Kids Support Benefietconcert vind je hier.

Podcast