Workshop presenteren als een pro!

Workshop presenteren als een pro


Wil je leren hoe je jezelf op een professionele en overtuigende manier kunt presenteren? Dan is onze workshop 'Presenteren als een pro' perfect voor jou! Onze ervaren trainers delen hun kennis en ervaring over hoe je jezelf het beste kunt presenteren in verschillende situaties, van een sollicitatiegesprek tot een presentatie voor een groot publiek.

Tijdens de workshop leer je onder andere hoe je een presentatie opbouwt, hoe je spanningen kunt verminderen en hoe je je boodschap op een heldere manier overbrengt. We gebruiken praktijkvoorbeelden en oefeningen zodat je direct aan de slag kunt met de geleerde technieken.

Onze workshop is geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Of je nu een student bent, een beginnend professional of een ervaren presentator, onze trainers passen de workshop aan jouw niveau en wensen aan.

Schrijf je nu in voor onze workshop 'Presenteren als een pro' en leer hoe je jezelf op een professionele manier kunt presenteren. We garanderen dat je na afloop vol zelfvertrouwen de wereld in stapt!

Deze workshop bestaat uit één dagdeel en bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. Presentatievaardigheden: Hier wordt aandacht besteed aan het opbouwen van een presentatie, het gebruik van visuele hulpmiddelen, en het overtuigen van het publiek.

  2. Presentatievaardigheden: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je je presentatie kunt oefenen en verbeteren, hoe je je kunt voorbereiden op vragen en hoe je je presentatie kunt afsluiten.

  3. Verbaal en non-verbaal taalgebruik: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je je stem, intonatie en lichaamstaal kunt gebruiken om je boodschap over te brengen.

  4. Overcoming nerves: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je om kunt gaan met zenuwen en spanning, en hoe je je kunt concentreren op het publiek.

  5. Interactie met het publiek: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je het publiek kunt betrekken bij je presentatie, hoe je vragen kunt beantwoorden en hoe je het publiek kunt overtuigen.

  6. Gebruik van technologie: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je presentatiehulpmiddelen zoals computers, beamers en internet kunt gebruiken om je presentatie te versterken.

  7. Feedback en evaluatie: Hier wordt aandacht besteed aan hoe je feedback kunt geven en ontvangen, en hoe je je presentatievaardigheden kunt blijven verbeteren.

Kosten

De kosten bedragen € 495 excl. BTW 

Mijn gegevens
Hier kunt u eventueel aangeven waarover het gaat.
Privacy
Door dit formulier te versturen geeft u ons toestemming voor het gebruik van de ingevulde gegevens voor het doel waarvoor deze in dit formulier worden gevraagd. U heeft natuurlijk het recht uw toestemming weer in te trekken.
Om spam tegen te gaan gebruiken we reCAPTCHA. De Google privacyvoorwaarden en servicevoorwaarden zijn van toepassing.