Media Presentaties | Internet Marketing - Media BureauKlik om onze app te openenOpenen

Nieuwsbrief november 2017

  • Vrijdag 3 november 2017

Het allround marketing|media-bureau voor ondernemers en organisaties 

 Media Presentaties: social media, bedrijfsfilms, bloggen, vloggen, contentproductie, websites, TV programma's, spreker, presentator, dagvoorzitter, events, en muziekoptredens.

Nieuwe aflevering Orange Motors 'On The Road'

Deze keer met een rij impressie van de nieuwe Opel Grandland X
 

Rij impressie ( road test ) nieuwe Opel Grandland X uit het video journaal van Orange Motors gepresenteerd door Jan-Willem van den Akker en produced by Media Presentaties

Certificering Google Online Marketing

 

Media Presentaties is niet alleen Youtube gecertificeerd maar ook 'Google Certified' op het gebied van online marketing. Google certificeert individuen en bedrijven na het behalen van het examen met een certificaat voor online marketing. Wij helpen je om jouw bedrijf op de juiste wijze online te presenteren. Meer informatie klik hier!


.

Blog: Tips om meer Twitter volgers te krijgen   

   

 

Je hebt een Twitteraccount en verstuurt tweets. Dan wil je ook graag dat de tweets gelezen worden! Maar hoe kom je aan meer volgers?Een van de meest effectieve manieren om relevante Twitter volgers te krijgen is door het plaatsen van een Twitter Widget op je site.

Het liken en retweeten van jouw tweets is ook echt van belang. Want hoe meer retweets je op Twitter krijgt, hoe vaker je boodschap gelezen. LEES HIER VERDER

 

Afleveringen In Gesprek Met TV 

 

   

 

In Gesprek Met is een TV programma gepresenteerd vanuit het Media Leerpark door Jan-Willem van den Akker iedere woensdagavond vanaf 19.00 uur op TV73 Ziggo kanaal 40. Te gast waren in oktober : Beroemde zangeres Laura van den Elzen en zanger Mark Hoffmann, Yvonne Smit en Hans van Veen (Stichting Leergeld), Marc Lammers en Henk Mees en Carlo Hoevenaars. Kijk hier naar de afleveringen 

Succesvolle internet marketing?


   

 

Media Presentaties ontzorgt op het gebied van internet marketing.

Wij maken scans (SEO, website, Social Media ) om samen met je te kijken welke strategie het best bij je bedrijf past.

Het gaat er om bezoekers en leads te genereren middels content marketing. Maar wat is dan content marketing?

Denk aan blogs, nieuwsberichten, handleidingen, video’s en andere vormen die je maar kunt bedenken.

Zolang er maar relevante informatie wordt aangeboden en via de kanalen aan het publiek of de doelgroep wordt aangeboden.

Bedrijven proberen op deze manier de doelgroep aan een merk of product te binden. Het wordt dan ook wel informatiemarketing genoemd.

Doordat de online wereld bij wijze van spreken iedere dag verandert, is het juist voornaam om op de juiste wijze te anticiperen.

Wij helpen je om jouw bedrijf op de juiste wijze online te presenteren.  Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau

Powered by

 media presentaties

Sitemap

Contact opnemen

Media Presentaties | Internet Marketing - Media Bureau
Media Presentaties | Marketing - Media Bureau
. 's-Hertogenbosch

 06 - 54 38 60 19
 info@mediapresentaties.nl