Jazz In Duketown TV doet uitgebreid verslag van festival op Dtv Den Bosch

Maandag 24 april 2023

Jazzliefhebbers zitten dit weekend goed bij Dtv Den Bosch, want Jazz In Duketown TV zal op zaterdag, zondag en maandag te zien zijn bij de lokale omroep van Den Bosch. Het programma, dat wordt gepresenteerd door Jan-Willem van den Akker en Fuad Hassen, doet verslag van Jazz In Duketown 2023, dat plaatsvindt van vrijdag 26 mei tot en met zondag 28 mei.

Jazz In Duketown is al jarenlang een van de meest geliefde jazzfestivals in Nederland. Het brengt een mix van nationale en internationale jazzartiesten naar 's-Hertogenbosch. Dit jaar belooft het festival een waar spektakel te worden met een gevarieerd programma en optredens op verschillende podia verspreid over de stad.

Interviews

De kijkers van Dtv Den Bosch kunnen zich verheugen op een uitgebreid verslag van het festival dankzij Jazz In Duketown TV. Op zaterdagavond 27 mei, vanaf 19.30 uur, doen Jan-Willem van den Akker (die overigens aan de jamsessie deelneemt in PA) en Fuad Hassen in 45 minuten verslag van de eerste festivaldag. De presentatoren nemen kijkers mee in de sfeer van het festival. Ze brengen interviews met artiesten, achtergrondverhalen en hoogtepunten van de optredens.

Jazzliefhebbers en geïnteresseerden kunnen Jazz In Duketown TV op zaterdag, zondag en maandag bekijken op Dtv Den Bosch. Het programma belooft een mix te brengen van boeiende gesprekken en spetterende jazzoptredens. Een mooie kans om wat van het evenement mee te krijgen voor mensen die niet fysiek aanwezig kunt zijn.